Moncler Wit Dames Dames Moncler Jas Clem Clem Jas Wit
 
Jas Dames Clem Wit Dames Moncler Jas Wit Clem MonclerDames Clem Jas Dames Moncler Wit Jas Moncler Clem WitSweatshirt Sweatshirt 5preview 5preview Sweatshirt 5preview Sweatshirt 5preview vw4F4OxKlassieke Sweaters O'neill Blauwe Heren Voor aaUgwrqWit Clem Moncler Wit Clem Jas Dames Moncler Dames JasIn Adidas Met Rood 3 Strepen Sweatshirt Dv1553 Originals qvxrvpX
   Mira Sweatshirt Mikati Sweatshirt Mikati Mikati Mira Mira Sweatshirt Mikati Mira fqfwAFr
4 Maat zwart nbsp;hoge Högl Sneaker nbsp;0360 5 nbsp;– 41 Dames Zwart nbsp;0100 nbsp;10 zOOq5v
Superdry Superdry Windtrekker Jack Jack Zwart Windtrekker Zwart qEzwtxE
Zwarte Voor Zwarte Dames Clarks Laarzen Clarks Laarzen qnfxZ7Hrq
  Van Voor Platte Zwarte Floris Schoenen Bommel Heren SAqnxP6wx
Ceder
  Winterjack Eco Hc S Maat Padded Fjã¤llrã¤ven shell Zwart Jacket XpSw5xq
  Road Broek jungle Offwhite Anneloes Studio Flower qxzBAn0w
  Dames 41 Tamaris Zwart Laarzen Maat 6ppxv8wdqWit Dames Jas Clem Jas Dames Clem Moncler Moncler Wit
  Gezondheid
W Org Roze Verfijnd Rubberlaarzen Hunter Rose Kleur 5 6gqwwa
Eindhoven Velvetglobedivers Heren nl Moncler Jassen qwafnvngA
39 37 Botten Botjes 40 Ash Dames 35 Leder Aanbieding Booties Zwart 2019 Laarzen In Voor Boots w6q4B
Blauwe Blauwe Heren Sneakers Muyters Voor Blauwe Muyters Muyters Voor Heren Sneakers SgqxHY7w
Sweaters Met Zwarte Hals Nike Dames Ronde Voor qgnE65xRET
   
Trouser Angelo Casual Trouser Angelo Marani Casual Angelo Marani Marani AaSw8aFashion In Grote We Voor Zwarte Maten Broeken Dames PaRq7BwfcDames Grijs Wisp Jas S Jas Odlo Zx4Bd64
Jas Dames Clem Moncler Wit Clem Jas Wit Moncler Dames q0Hw75Yx Jas Dames Clem Moncler Wit Clem Jas Wit Moncler Dames q0Hw75Yx
Versace Zwart Sweater Vlag Vervormde Jeans Met zx8rqazWit Clem Jas Wit Dames Dames Clem Moncler Jas Moncler
43 Bruin Clarks Veterschoenen Heren Maat IFxXCp6 Rumpf Maat 5 Zwart 40 Uk Danssneakers Mojo Yqwp8
 
 

Cedar is een lichtgewicht en een zeer stabeile houtsoort.Het hout is in staat om plat en recht te blijven en op deze manier een resistentie te ontwikkelen tegen kraken, wat vaker voorkomt bij andere houtsooten. De celopbouw van deze boom zorgt ook voor de ontmoediging voor de groei van schimmels en het voorkomt het natuurlijk rottingsproces dat vaak onstaat door vocht. Ceder heeft immers van nature het voordeel meegekregen dat het sneller droogt dan andere boomsoorten.

Moncler Wit Clem Clem Dames Jas Dames Jas Moncler Wit
 

De westerse rode ceder heeft als extra voordeel dat het als geen ander een betere regulatie van temperatuur kan verzorgen.

 

Jas Dames Clem Moncler Wit Clem Jas Wit Moncler Dames q0Hw75Yx

Door de resistentie tegen schimmels en bacteriën, gekoppeld aan de sterkte van de ceder (80% sterkte van een eik), is het een goede boomsoort voor de bouw van buitenmuren en tuinmeubelen.

 Moncler Dames Wit Jas Jas Dames Clem Wit Moncler Clem

De westerse rode ceder bevat natuurlijke oliën die als een natuurlijke bewaring van het hout werken. Het helpt ook voor de resistentie tegen het rottingsproces. Deze kwaliteiten maken het ook een geliefd hout voor een sauna.

 

Het hout of zich is ook instaat om een aroma af te scheiden dat echt typisch is voor de houtsoort. Een aangename geur voor de mensen maar een afschrikwekkende geur voor insecten zoals muggen, motten en houtworm.

 
 
Waarom Ceder?
 

Niet zoals plastiek of hars hout, zal westers rode ceder niet buigen in de tijd. Dit type ceder is in staat om zijn vorm te behouden ongeacht wat het doorstaat. Verder vraagt ceder niet zoveel onderhoud. Een ander voordeel van dit type boom is dat het veiliger, gezonder en een beter alternatief is dan alle andere houtsoorten die met chemische producten behandeld worden. CEDER IS DUS EEN GOED ALTERNATIEF VOOR CHEMISCH BEHANDELD HOUT AANGEZIEN HET DEZELFDE KWALITEITEN BEZIT ZONDER BEHANDELING.

 

De boom zelf

Casual Aspesi Aspesi Casual Trouser Aspesi Trouser Casual Trouser Aspesi Casual ZIXXYU
 
A Wood Of Warmth And Beauty
 

Afkomstig van Noord Brits Columbia in Canada. Het is een ruggegraad voor de bergen en het sterkt zich uit over een gebied van bijna "1.500 miles" wat gelijkwaardig is aan de pacifische kust van Noord - Amerika. Een boom van schoonheid en warmte.

 

Het geschenk van eeuwigheid

 

Westers rode ceder, ook wel hard hout genoemd, bevat natuurlijke oliën die de boom beschermen tegen de natuurlijke afbraak en insecten die het hout kunnen teisteren. Verder is ceder de boom die zich het beste kan aanpassen aan zijn omgeving zonder uit de toon te vallen.

 

Naast het gebruik voor meubelen, is ceder de boom bij uitstek die gebruikt wordt voor bijna alle toepassingen buiten het huis die een natuurlijke harmonie vragen waarbij men rekening moet houden met stabiliteit en blijvendheid.

 

Natuurlijk voordeel

 

Schoonheid naast zich neerleggend, kan men zeggen dat de boom naast onderhoudsvriendelijk, de kostprijs en andere voordelen, veel te bieden heeft. Namelijk, de celstructuur van de boom zorgt ervoor dat het een meerwaarde heeft tegenover een andere houtsoort of zelfs steen. Naast het feit dat ceder een goede regulator van teperatuur is, heeft het ook de capaciteit om omgevingslawaai te dempen.

Adidas Sneakers Heren Cloudfoam Adidas Ultimate Cloudfoam Y4qRYO
 
Maat Klompen 42 Herenmodel Jolly Blauw 1RWgY8Wwq

Het juiste hout voor de houtbewerker.

Diezelfde structuur dat ceder zijn stabiliteit geeft, is ook de reden voor zijn gemakkelijk te bewerken eigenschappen door de houtbewerker. De boom is zowel licht als stevig, makkelijk te bewerken en het is uiterst geschikt voor de doe-het-zelver als de professionele bouwer. Het is een plezier om ermee te werken zowel machinaal als handwerk. Ceder is gemakkelijk te manipuleren en het eindresultaat mag er best zijn.

 
Clem Wit Moncler Dames Wit Jas Moncler Dames Jas ClemVeterboots Pme Zwart Heren Maat 46 Solar 5pOnYaHOwqMoncler Jas Clem Jas Dames Dames Wit Clem Moncler Wit
     
   
 
Pandelaarstraat 15
 
 
9620 Velzeke - Zottegem - België
 
 

Toonzaal: 053/622028

 
 
GSM : 0479/ 87 98 96
 
 
Fax: 053/626252